MIS NIETS!

Ladbrokes Games wil zeker zijn dat je op de hoogte bent van onze laatste diensten, updates van producten, aanbiedingen van hoge bonussen en exclusieve promoties

Opdat je zeker niets mist van het belangrijke nieuws over Ladbrokes Games dien je best het e-mailadres help@ladbrokes.be toe te voegen aan je lijst van ‘veilige afzenders'.

Om onze vele speciale aanbiedingen te genieten zet je je accountstatus op ‘contacteerbaar' door onderstaande stappen te volgen of hier te klikken.

MAAK JEZELF CONTACTEERBAAR:

1. Log in op Ladbrokes Games, ga naar het onderdeel MIJN ACCOUNT dat zich bevindt bovenaan rechts op het scherm en klik dan op de tab DETAILS;

2. Scrol naar beneden en controleer de relevante vakjes om info te krijgen over gratis weddenschappen of andere promotionele aanbiedingen en diensten. Je kan de keuze maken om berichten te ontvangen via e-mail, de post, telefonisch of via SMS;

3. Voer je Ladbrokes paswoord in onderaan het scherm en klik dan op UPDATE DETAILS.

MISLOOP ONZE E-MAILS NIET

Opgelet: als een van je e-mails terechtgekomen is in je folder voor junkmail, dien je die te selecteren en te klikken op ‘Dit is geen junkmail'. Aldus zorg je ervoor dat je toekomstige e-mails in je inbox terechtkomen.

Voor gedetailleerde instructies over hoe je zeker bent dat onze e-mails jou en niet je spamfolder bereiken, kijk je hieronder:

GMAIL:

1. Log in op je Gmail-account;
  2. Klik op ‘Contacten' en selecteer dan ‘Contacten Toevoegen';
  3. In het ‘Naam'-veld voer je Ladbrokes Games in;
  4. In het 'E-mail'-veld voer je help@ladbrokes.be in;
  5. Klik op 'Contact toevoegen'.

HOTMAIL OF MSN:

1. Log in op je Hotmail- of MSN-account;
  2. Klik op het vervolgkeuzemenu van 'Outlook' en kies ‘Personen';
  3. Klik op ‘NIEUW' en selecteer dan ‘Nieuw contact toevoegen';
  4. Tik help@ladbrokes.be in.

OUTLOOK:

1. Log in op je Outlook-account;
  2. Ga naar 'Tools' en selecteer vervolgens ‘Adresboek';
  3. Klik op ‘Bestand' en kies ‘Nieuw Item';
  4. Klik op 'Nieuw Contact' en voer Ladbrokes Games in het veld met ‘Volledige Naam' in';
  5. Voer help@ladbrokes.be in het veld ‘E-mailadres' in;
  6. Klik op ‘Bewaren & Sluiten' om het proces af te ronden.

AOL:

1. Log in op je AOL-account en ga naar je inbox;
  2. Ga naar het veld ‘Spam Controles';
  3. Open de laatste e-mail die je van Ladbrokes Games hebt ontvangen;
  4. Klik op ‘Adres toevoegen en voeg help@ladbrokes.be toe aan je lijst van ‘Personen die ik ken'.

YAHOO MAIL:

1. Log in op je Yahoo-account;
  2. Ga naar 'Tools' en vind de link ‘Adresboek';
  3. Klik op ‘Bestand' en selecteer ‘Nieuw Item';
  4. Klik op ‘Nieuw Contact' en voer Ladbrokes Games in;
  5. Voer help@ladbrokes.be in het vakje ‘E-mailadres' in;
  6. Klik op ‘Bewaren & Sluiten' om het proces af te ronden.

Als je bijkomende bijstand nodig hebt, kan je gerust contact opnemen met ons klantenteam.