EERLIJK SPEL

Een grote bekommernis voor vele nieuwe online spelers betreft het eerlijk spel en hoe we een eerlijk spelverloop kunnen garanderen.

We zullen nooit onze goede naam in gevaar brengen en garanderen daarom continu  een eerlijk spel via het gebruik van een gecertificeerde en geauditeerde Willekeurige Getallen Generator. Wees vast en zeker dat bij de werking van onze spellen geen menselijke tussenkomst is gemoeid.

Dit is een gestandaardiseerd systeem in de sector wat ons stelselmatig willekeurige resultaten garandeert, en werd intensief getest door het uitvoeren en analyseren van duizenden spelronden. Onze software wordt op regelmatige basis gecontroleerd en getest om een spel-uitbetalingpercentage te kunnen produceren.

De www.ladbrokes.be website wordt uitgebaat door S.A. DERBY (« DERBY »), een onderneming opgericht onder de Belgische wetgeving en geregistreerd in de Kruispuntenbank van Ondernemingen onder het nummer 0407 042 484 en waarbij het  geregistreerde adres zich bevindt op het volgende adres: Waversesteenweg , nr. 1100 bus 3, 1160 Brussel, België.